Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ *Ο Ερωτόκριτος *


Μετά από δώδεκα χρόνια κοντά στο παιδικό κοινό με παραστάσεις που συζητήθηκαν πολύ, η Παιδική Σκηνή Ηλία Καρελλά παρουσιάζει φέτος τον Ερωτόκριτο του Βιντσέντζου Κορνάρου, σε μια παράσταση που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στο παραμύθι. Το αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας που γράφτηκε το 17ο αιώνα, θα παρουσιάζεται στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Προσκήνιο, μέχρι το Πάσχα.
Στη παράσταση που σκηνοθετούν ο Ηλίας Καρελλάς και η Αλεξάνδρα Λιακοπούλου, οι ηθοποιοί αφηγούνται το πιο διάσημο παραμύθι για την αγάπη, συναντώντας κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, περίτεχνες γιγαντοφιγούρες, μαγικές σκιές και ξυλοπόδαρους ! Με φόντο ένα ευρηματικό σκηνικό, ζωντανή παραδοσιακή μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια, μάσκες και κούκλες, μικροί και μεγάλοι θεατές θα συγκινηθούν και θα διασκεδάσουν, σε ένα ονειρικό ταξίδι φαντασίας!
Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Θίασος Ηλία Καρελλά τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και με τη δράση του στηρίζει ''Το Χαμόγελο του Παιδιού''. Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: