Μέλι από Θυμάρι: Δημήτριος Γονίδης (Δρυοπίδα, Κύθνος) Στην όμορφη Κύθνο, η οικογένεια του Δημήτριου Γονίδη ασχολείται με τη μελισσοκομία από το 1999. Το 2002 η οικογένεια στράφηκε στη βιολογική μελισσοκομία λόγω της ιδιομορφίας της αγροτικής παραγωγής του νησιού: Καθώς στην Κύθνο δεν υπάρχουν άλλες ανθοφορίες που να παρεμβαίνουν στη μελισσοκομία, το νησί προσφέρει άριστο περιβάλλον για την παραγωγή βιολογικού μελιού. Η επιχείρηση στελεχώνεται από μια σεμνή οικογένεια, αφοσιωμένη στο ποιοτικό προϊόν που παράγει. Εκτός από το θυμαρίσιο μέλι, η οικογένεια διαθέτει και κερί, ενώ ετοιμάζεται η παραγωγή βιολογικού φασκόμηλου.
1 σχόλιο:
Χρόνια πολλά!!! Συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά σας!
Δημοσίευση σχολίου